Istennő Örvény

Az Istennő Örvény fogalmát Cobra hozta el a Fénymunkás közösség számára még 2013-ban. Ahogy az az eredeti cikkben is le van írva, ez a Fényerők végső technológiája arra, hogy átalakítsák a nem-fizikai síkokon lévő sötétséget, ami majd végül elvezet az Eseményhez.

Úgy érezzük, elérkezett az idő arra, hogy újra bemutassuk azt a módszert, melynek segítségével le tudjuk horgonyozni az Istennő Örvényt a planetáris felszabadítás e végső szakaszában.

Bármikor elvégezheted ezt az "Új meditáció a toplet bombák és a plazma parazita eltávolítására" és a "Riasztás meditáció" között

Vagy a "Meditáció az Istennővel a negatív rituálék közömbösítésére" után, ami még jobban segíthet lehorgonyozni az Istennői energiákat

Forrás: http://2012portal.blogspot.co.uk/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

---------------------------------------------------------------

Az Istennő Örvény a Fényerők végső technológiája, amely majd végül feloldja a Mátrixot az asztrál- és éteri síkon a bolygónk körül.
Az Istennő Örvény egy szivárványszínű energiaspirál, amely magában foglalja a Fény valamennyi kombinációját. Egy angyali lény jelenléte, amely tiszta Fénnyé alakít minden sötétséget az Antarion Átalakítás nyolcdimenziós csillagkapuján keresztül. Az Egy jelenlétének az örvénye, ami elnyeli a dualitás összes anomáliáját, és felemeli azt az Egybe a mikrotrianguláció folyamatán keresztül. 


Minden Istennő Örvény egy Fényhálót hoz létre az éteri és asztrálsíkon, amely létrehozza az Egység morfogenetikus mezőjét, ami az Isteni beavatkozás eszközeként szolgál ezen a bolygón. Ez a Fényháló majd végül átalakít minden sötétséget az asztrál- és éteri síkon, és eltávolít minden negatív entitást, míg az utolsó reptilián is örökre el nem tűnik, és a Föld körül az összes nem-fizikai sík a Fény birodalmává válik. Ez fogja megteremteni a megfelelő körülményeket az Eseményhez.



Az Istennő Örvény egy Angyali jelenlét, amely áthalad a testünkön és a fizikai síkra rögzül. Képes leszel érezni az Istennő Örvényt a testedben. Az arkhónok allergiásak az Istennői energiára. A katolikus egyház ezért nyomta el a nőket. A nem-fizikai arkhónok nagyon allergiásak erre. Minden alkalommal, amikor egy nő vagy egy férfi csatornázza ezt az Istennő Örvényt, több ezer reptilián tűnik el örökre.
Itt találhatók az Istennő Örvény lehorgonyzásának instrukciói:
1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

2. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül millió szivárványszínű csillag van szétszóródva.

3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

4. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

5. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

Bármikor aktiválhatod az Istennő Örvényt amikor vezettetést érzel rá. Ez meg fogja erősíteni a planetáris Fényhálót és felgyorsítja a nem-fizikai síkok megtisztításának folyamatát, ami majd végül elvezet az Eseményhez.

Megjegyzések