Áttörés meditáció 15:00 órakor és Sürgősségi meditáció 16:00 órakor 2018. március 12-től

Fontos frissítés 2018 augusztus 20-án:
Az Áttörés Meditációt felváltja a Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 17:00 órától (nyári időszámítás szerint)
A Sürgősségi Meditációt minden nap 16:00 órától (nyári időszámítás szerint) végezzük 

Ahogy az az előző, február 17-i aktuális meditációs hírekben is meg lett említve, az Aurora egy olyan projekt, melyen ez a blog már dolgozik egy ideje.

Ennek a projektnek az a fő célja, hogy lecsökkentsük a napi meditációk számát. Ezzel könnyebben elérhetjük a kritikus tömeget és segíthetünk a Fényerőknek megvalósítani a planetáris felszabadítást a lehető leghamarabb és legzökkenőmentesebben.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/aktualis-hirek-meditaciokrol-foldrenges.html

Egyben szeretném kihasználni a lehetőséget, hogy megköszönjem mindenkinek, aki részt vesz ezeknek a meditációknak az elkészítésében, valamint előre köszönöm mindenkinek, akik a fordításokat és a vezetett meditációkat el fogják készíteni.

Ezeket a meditációkat március 12-től, hétfőtől fogjuk kezdeni. Reményeink szerint addigra a legtöbb nyelven elérhető lesz majd a meditációk vezetett változata.

Itt látható a március 12-től érvényben lévő meditációk listája:

Hétfőtől szombatig
Vasárnap
Az Újhold és Telihold Meditációk új időpontja 15:45-re vátozik a március 2-i, pénteki Telihold Meditációtól kezdve.

A 4 óránként végzett Riasztás Meditációt fel fogja váltani az Áttörés Meditáció, ha még végeznünk kell március 12-től. Ebben az esetben a 4 óránkénti időpontokat meg fogjuk változtatni, hogy összhangban legyen a 15:00 órás Áttörés Meditációval. Az új időpontot itt a blogon fogjuk közzétenni.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/surgos-riasztas-meditacio-4-orankent.html

Fontos megjegyzések:

Ha korlátozott idővel rendelkezel a meditációkra, azt javaslom, hogy a Heti Felemelkedés Meditációt végezd el minden vasárnap 17:00 órakor, amit Cobra is különösen javasol.

Cobra azt is javasolja, hogy nagyon fontos, hogy kapcsolódjunk az Istennői jelenléthez és tápláljuk a szeretet, az együttérzés és a gyengédség minőségeit, hogy ily módon stabilizáljuk az átmenetet és ellensúlyozzuk azt a kegyetlenséget, amely oly elterjedt a bolygó felszínén.

Ezért a bolygó felszabadításának érdekében nagyon fontos, hogy a lehető legtöbben végezzék az alábbi két Istennő meditációt, amilyen gyakran lehetséges. Ezek a meditációk itt találhatók:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/az-istenno-ereje.html

Ha vezettetést érzel, a kombinált meditációt is elvégezheted minden nap 15:30-kor, illetve vasárnap 17:30-kor is.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

A kombinált Istennő Meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/153857425264538/

Most pedig örömmel teszem közzé az Áttörés Meditáció és a Sürgősségi Meditáció részleteit:

Nyugodtan osszátok meg az alábbi részleteket, ahol csak tudjátok. Ha szeretnétek, promóciós videót is készíthettek hozzájuk vagy csak egyszerűen osszátok meg a közösségi médiákban bármilyen módon, ahogy érzitek.

Áttörés meditáció (15:00 órakor)

Ennek a meditációnak az a célja, hogy segítsünk a Fényerőknek a megmaradt toplet bombák eltávolításában, valamint a holdpálya alatti tér megtisztításában, azért hogy a Végső Áttörés és az Esemény a lehető leggyorsabb, legzökkenőmentesebb és legjobb módon menjen végbe.

Az Áttörés meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/915181055309765/

Az Áttörés meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=rvPB-LFtPzQ&t=2s

Az Áttörés meditáció az alábbi meditációkat fogja felváltani:
Instrukciók a meditációhoz (javasolt időtartam 15 perc):
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével a Végső Áttörés és az Esemény a lehető leggyorsabb, legzökkenőmentesebb és legjobb módon történjen meg.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az Ibolyaláng kiterjed a Föld felszínén és a Holdpálya alatti térben és átalakít minden negatív energiát, szétterjed a sötét erők által irányított még meglévő területeken és segít a Fényerőknek felszabadítani és meggyógyítani ezt a bolygót.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze kiterjed a Föld felszínén és a Holdpálya alatti térben, segít a Fényerőknek eltávolítani és átalakítani minden fennmaradó negatív plazma entitást, férget, a Yaldabaothot, a sötét erők összes negatív fegyverét, mint a toplet bombákat és az irányított energiafegyvereket, plazmafegyvereket és skaláris fegyvereket és az összes még meglévő sötét erőt és sötét energiát. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy csak Fény marad a Földön és az egész Teremtésben.

6. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Isteni női energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

7. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fényerők megérkeznek a Föld felszínéhez szerte a bolygón és megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.


Sürgősségi meditáció (16:00 órakor)

Ennek a meditációnak az a célja, hogy meggyógyítsuk a Földet, lecsendesítsük a viharokat és a természeti és mesterségesen előidézett katasztrófákat, megvédjük a kiszivárogtatókat és csökkentsük Iránban és Mianmarban a feszültséget, valamint bármilyen jövőbeli helyszínen, ahol vészhelyzet alakul ki.

A Sürgősségi meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2019298378339587/

A Sürgősségi meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=C6JhMKyxyLs&t=1s

A Sürgősségi meditáció az alábbi meditációkat fogja felváltani:
Jelenleg az alábbi szituációkhoz van szükség meditációra, amit ha szeretnétek, belevehettek a Sürgősségi Meditáció 5. lépésébe:


Háborús övezetek/Konfliktusok
  • Rohingja üldözés Mianmarban
  • Potenciális háború Iránban, amit a jezsuiták/Rothschildok eszközöltek ki a Máltai Lovagokkal
Veszélyes tektonikus aktivitás
  • Földrengések Tajvanon 2018. február 6-án
  • Shinmoedake vulkán, Japán
  • Agung vulkán, Bali
  • Sinabung vulkán, Indonézia
Szélsőséges időjárás
  • Puerto Rico és Vieques a 2017. szeptemberi Maria hurrikán utóhatásaként
Az állatok, növények és az ökoszisztéma ellen elkövetett visszaélések
  • Nagymértékű állatpusztulás
Egyéb
  • Pestis Afrikában/Madagaszkáron
A listát rendszeresen frissítjük.

Instrukciók a meditációhoz (javasolt időtartam 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Föld körül lévő Élet Virága rács rózsaszín Istennői Fénnyel, az AN fehér tüzével, Mihály Arkangyal kék lángjával, az Ibolyalánggal és zöld és arany fénnyel világít.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Fény kiterjed a bolygó azon területein, ahol a legnagyobb szükség van a gyógyulásra és védelemre és megakadályozza, harmonizálja és meggyógyítja a szélsőséges időjárási körülményeket, a veszélyes tektonikus aktivitást, a háborús övezeteket, a pusztító tüzeket, a kulcsfontosságú Fénymunkásokat és kiszivárogtatókat érő támadásokat, az állatok, növények és az ökoszisztéma ellen elkövetett visszaéléseket. Lásd, hogy a felszínen minden szituáció harmonikus és békés és minden érző lény védve van és el van látva minden szükséglettel és egészségügyi ellátással.

6. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy azoknak a cabal középvezetőknek a Lélekcsillag csakrája, akik részt vesznek a sötét erők műveleteiben, ragyogó fehér Fényben világít. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Fény a Lélekcsillag csakrájukból lefelé terjed a személyiségükbe és energiamezőjükbe, és arra inspirálja őket, hogy abbahagyják ezeket a tevékenységeket és pozitív és konstruktív módon csatakozzanak a társadalomhoz.

7. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fényerők megérkeznek a Föld felszínéhez szerte a bolygón és megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.


További gyakorlatok, melyeket hozzávehettek a meditációitok mellé:

Ha vezettetést éreztek, az alábbi gyakorlatokat is hozzávehetitek a napi/heti meditációitok mellé:

Galaktikus Kódex nyilatkozat

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/emlekezteto-szuper-kek-telihold-es.html



Galaktikus Kódex Nyilatkozat

Az ÉN VAGYOK jelenlétem nevében 
kijelentem elidegeníthetetlen jogomat ahhoz, 
hogy a Galaktikus Kódexben leírtak 
teljes mértékben megvalósuljanak a Föld bolygón.
Így legyen és így van


A feltétel nélküli szeretet mantrája:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/emlekezteto-szuper-kek-telihold-es.html



0010110 rendelkezés

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/multidimenzionalis-portal-meditacio.html



PB Csillagpor parancs

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/p/since-cobra-brought-command-pb-stardust.html



PB CSILLAGPOR PARANCS
krónikus fájdalomcsillapító
PARANCS. ENYHÜLÉS. ISMÉTLÉS.


Elválasztódás meditáció

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html



Fényháromszög csoportok

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/fenyharomszog-csoportok.html



Ezenkívül más projekteken is dolgozunk, melynek részleteit közzé fogjunk tenni, ha elkészültek.

Ezt a bejegyzést ezzel a gyönyörű Istennő Nyilatkozat képpel zárom.


A Fény győzelme!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése