Meditáció az Irányított energiafegyverek eltávolítására minden nap 18:00 órakor

Ahogy azt Cobra javasolta február 24-i bejegyzésében, a Fényerők azt kérték, hogy a lehető legtöbb ember terjessze az irányított energiafegyverekről szóló információkat.

Frissítés: A meditáció időpontja 22:00 óráról 18:00 órára változott (téli időszámítás szerint).

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/02/iranyitott-energiafegyverek.html



Cobra egyik korábbi bejegyzésében is írt az irányított energiafegyverekről:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/04/helyzetjelentes.html

Itt olvasható egy fontos cikk arról, hogy milyen fontos e fegyverek létezéséről szóló információk terjesztése:

http://nesaranews.blogspot.co.uk/2017/04/urgent-national-security-and.html

A Fényerők azt kérték, hogy a lehető legtöbb ember végezze az alábbi meditációt amilyen gyakran lehetséges:

1. Lazítsd el tested, érzéseidet és elmédet, úgy hogy a légzésedre figyelsz vagy bármilyen más módon, ami számodra működik.

2. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó fehér Fényörvényt az egész emberiség Lélekcsillag csakrájából minden emberi lény energiamezőjébe és személyiségébe leereszkedni, felébresztve őket az irányított energiafegyverek valóságára és létezésére. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a tudatosság futótűzként terjed a tömegmédiában.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a cabal középvezetői visszautasítják az irányított energiafegyverek további használatát és megtanulnak együttműködni és konstruktív módon csatlakoznak az emberi társadalomhoz. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy azokat a cabal tagokat, akik nem akarják abbahagyni az irányított energiafegyverek használatát, a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban eltávolítják a bolygóról. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az összes irányított energiafegyvert elpusztítják és soha többet nem kerülnek használatba.

Ezért új, napi meditációt szervezünk az irányított energiafegyverek eltávolítására minden nap 22:00 órától. De a nap során bármikor elvégezhetitek ezt a meditációt annyiszor, amennyiszer szeretnétek.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

A Fény győzelme!

Megjegyzések